De legende van de gouden beer
meditatieve-muziek-2 meditatieve-muziek-2
html video autoplay by EasyHtml5Video.com v3.9.1
meditatieve-geluiden-en-muziekjes meditatieve-geluiden-en-muziekjes

De meditatieve klankbeelden, die je hierboven en op de volgende pagina’s kunt beluisteren, zijn opgenomen en gemixed door de bekende romanschrijfster Berendientje van Dalen, u wel bekend van deze webstite.  

Ik ben dat dus zelf.

In mijn homestudio heb ik al vele mixen gemaakt van het geluid van een rustige branding, gemengd met enig geklater van een exotisch forellenbeekje. Daaromheen heb ik soms de welluidende klanken van enkele uitgelezen crystal bowls gedrapeerd en ook gebruik ik af en toe rechtenvrije muziekjes en ook wel eigen keyboard-composities.

Je kunt het beste via een koptelefoon luisteren, maar een hoofdtelefoon werkt ook wel goed.

Ik heb het geluid van sommige filmpjes van links naar rechts laten vloeien. Die beweging stimuleert de hersengolven in jouw hoofd, zodat zij zich van harte bij deze beweging zullen aansluiten.

Het zal duidelijk zijn dat je niet naar deze tracks moet luisteren, wanneer je achter het stuur van een personenwagen of van een touringcar zit en vooral niet, wanneer je daarbij ook nog rijdt ook. Je valt dan zeer waarschijnlijk in slaap en dan weet je het wel. Absoluut niet doen dus!

Thuis op de bank kan je niets gebeuren, als je tenminste geen braadpan op het vuur hebt staan, als de melk niet al een beetje begint te koken of wanneer je ieder moment gebeld of gestoord kunt worden.

Ik zou zeggen: gebruik je gezonde verstand en geniet er dan maar lekker van!

De filmpjes spreken volgens mij voor zichzelf. Luister er maar eens naar en geniet van de ontspanning in je lijf, want die komt vanzelf als je er maar rustig voor gaat zitten of liggen.

PS: Als ik tijd heb (ik werk nog elke dag aan mijn boek) dan maak ik nog meer opnames en die plaats ik dan vanzelf wel een keertje op deze website!

Je ziet trouwens, dat het er inmiddels al vier zijn!

Geen dank daarvoor. Ik hoop dat je er iets aan hebt.

En… eh… als je mij een plezier wilt doen; vul dan het onderstaande blokje a.u.b even in en stuur mij je emailadres. Dan laat ik je weten wanneer mijn boek echt helemaal klaar is.

Het verplicht je absoluut  tot niets!